HTML

Munkáink

Az általam vezetett cég, az Aparketta Kft. által eladott és/vagy lerakott szalagparketták,laminált padlók és kültéri teraszok vannak alább. Hetente átlagosan 3-4 helyen dolgozunk, sajnos nagyságrendekkel kevesebbet van időm feltölteni. Igyekszem a valamilyen nem hétköznapi feladatot, vagy valamilyen problémát bemutatókat felvonultatni. Szerepel továbbá a kollégám által készített parketta csiszolások/lakkozások illetve parketta színezések is. Sajnos sokkal kevesebbről csináltam képet, mint ahány munkát az utóbbi 8 évben magam mögött tudhatok, de a legtöbb megjeleníteni kívánt problémát így is be tudom mutatni. Nyugodtan írjanak válaszolok.

Címkék

akácterasz (1) akác deszka kerítés (1) akác karó (1) alu profil (1) bálna (1) bambusz parketta (1) bambusz parketta (1) bátya (1) befag parketta (1) burkolatváltás (1) burkolatváltás parketta és kő között (1) burkolatváltó (2) burkolatváltó profil (2) csempemintás laminált parketta (1) cser szalagparketta (1) építőipar (1) érd laminált padló. (1) fehér pácolt szalagparketta (1) fehér parketta (2) fehér színű parketta szegély f (1) fenyő terasz (1) hobbi szalagparketta (1) kaindl akció (1) kaindl laminált (1) kaindl laminált padló (1) kaindl új kollekció (1) kőris szalagparketta (1) kültéri fa (1) kültéri teraszfa (1) laminált padló (2) laminált padló gödöllő (1) laminált padló kávézóba (1) laminált padló lépcső (1) laminált parketta rakás (1) lépcső laminált parkettóból (1) lépcső parkettából (2) óbuda szalagparketta (1) öntapadós burkolatváltó (1) panellakás parketta (1) panel felújítás (1) parketta (4) parkettázandó felület mérete (1) parkettázás (1) parkettázás kalocsa (1) parkettázás Németország (1) parketta Budaörs (1) parketta csempe talákozása (1) parketta fürdőszobába (1) parketta kalocsa (1) Parketta kecskemét (1) parketta lerakás (1) parketta lerakása szőnyegre (1) parketta lerakás budapest (1) parketta lerakás csömör (1) parketta lerakás gödöllő (1) parketta lerakás nagytarcsa (1) parketta panelház parketta kispest (1) parketta szentendre (1) parketta színek (1) parketta telki (1) parketta XIX kerület (1) sötét parketta (1) svédpadló (1) szalagparketta (1) szegélyléc (1) Tölgy egysávos szalagparketta (1) Tölgy parketta (1) trópusi fa terasz (1) világos parketta (1) vízálló laminált padló (1) XI.kerület (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • jwind83: Gyönyörű munkák, gratulálok! Én a gipszbeton lépcsőmet szeretném laminált parkettával burkolni (cs... (2023.11.01. 14:22) Lépcsők ( parkettából)

Miben vagyunk jók...és miben nem.

2013.11.03. 08:57 peaso

Ennek kellett volna az első posztnak lennie, de triviális dolgok soha nem jutnak elsőként észbe.

DSC_0670_resize.jpg

 

Szerencsére a mondat első felére több igazolást tudok felsorolni. Kezdjük:

- A legfontosabb: a parkettákat én rakom le és én adom el. Ez az egyetlen biztosíték arra, hogy nem csak az ízlésének megfelelően, hanem szakmailag is helyesen választ. Lehet, hogy az adott parketta túl vékony az Ön hullámos aljzatához, lehet hogy a kiválasztott szegély nem lehet szépen felrakni, ezért másikat kell választani. Arról nem beszélve, hogy szinte minden mozzanatára a parkettázásnak lehet alternatívákat mondani, és ezek közt segíteni kell eligazodni. 

- Mivel kis cég vagyunk, ezért minden munkát (ajánlat adástól a befejezésig) rugalmasan és gyorsan tudunk kezelni.Nem kell napokig várni, hogy megtudja mennyibe fog kerülni pontosan a munka. Ha többször kell a munkaterületre menni, nem kell hosszasan egyeztetni. Nem napidíjban dolgozunk, mint sok más kivitelező cég emberei, ezért érdekünk hogy minél gyorsabban befejezzük a munkát. A fizetésem csak akkor kapom Öntől a nap végén, ha elégedett, ezért fő szempont, hogy részletekre is figyeljünk.

- Egy alkalmazott, pláne az építőiparban nem feltétlenül gondolkodik hosszú távban, miután nekem a munkáim többsége reklám nélkül ismeretség alapján jön, oda kell figyelnem, hogy ne csak a átvételig legyen szép és jó, amit csinálok.

- Mindezek miatt tudok határozatlan idejű garanciát vállalni a munkámra.

- Normálisan, emberként állunk a megrendelőinkhez: Érdekes dolog a normalitást előnyként megjeleníteni, de a hosszú évek alatt rájöttem, hogy ez a hozzáállás a ritkább. A munka előtt és közben mindent részletesen elmagyarázunk, a költségeket részletesen leírjuk,  ötleteket adunk, milyen szegélyt érdemes és lehet venni, hol, milyen burkolatváltót kapható, összedolgozunk a lépcsőssel, a hidegburkolóval, a festővel.

-A fentiek ellenére úgy az anyag, mind a munkadíjaink a piacon található árak alsó 10%-ban vannak. A konkurens cégeket folyamatosan nyomon követem ebből a célból is.

-A parkettamintákat házhoz visszük, az ingyenes ajánlatot csak a  helyszín ismeretében pontosan adom meg.

-Nincs nyitvatartás: ezért este, vagy hétvégén is tudunk ajánlatot adni

-Csak azt a munkát végezzük el, amihez értünk.Ez az én esetemben a szalag és laminált parketta lerakása. Más végzi nálunk a csiszolást és más az aljzatkiegyenlítést.

 

Kiknek NEM mi vagyunk a legjobb választás?


Bár tíz megkeresésből átlag hét-nyolccal sikerül üzletet kötnöm, természetesen vannak akiknek az én üzleti modellem, személyem nem megfelelő:

 

-Azoknak akik  a legolcsóbb munkadíjakat keresik, és ezért nem is várnak szolgáltatást

-Azoknak akik azt gondolják a parketta lerakási árában benne van a magunk előtt takarítás, az ajtólapok levágása, a bútorok tologatása, a szemét elszállítása stb. Szívesen megcsinálunk mindent , amit tudunk és örömmel segítünk, de amivel mi ebből élünk, az ezzel töltött időnek ára van. Ezeket persze előre megbeszéljük.

Szólj hozzá!

Címkék: parketta parketta lerakás budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://aparketta.blog.hu/api/trackback/id/tr155612302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása